نحوه عقد قرارداد با تالارهای عروسی+ متن و عکس قرارداد
ثبت قرارداد با تالارهای عروسی موضوعی نیست که همه عروس داماد ها از آن اطلاعات کافی داشته باشند و حتی بزگرترها هم اطلاعاتی که ممکن است در این خصوص لازم باشند را نداشته باشند.
یکی از اساسی ترین دغدغه های عروس و دامادها انتخاب و رزرو تالار عروسی است. در انتخاب تالار عروسی، مهم این است که آیا قرارداد خوبی هم با آن تالار بسته شده یا نه؟ نه تالارها و نه عروس و دامادها، راضی نیستند که حین اجرای مراسم یا بعد از آن، در مورد موضوعی به اختلاف بخورند. یک راه ساده برای پیشگیری از اختلافات، شفاف سازی اولیه و عقد قرارداد بین طرفین است.
حقوق مدنی قرارداد تالارهای عروسی :
قراردادهای این چنینی (قراردادهای خصوصی) بر طبق ماده 10 قانون مدنی ایران و با توافق طرفین منعقد می گردد . بر طبق این ماده : ” قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد، نافذ و برای طرفین لازم الاجراست.”
زمانی که تالاری را برای برگزاری مراسم عروسی انتخاب کرده ایم باید برای ثبت و یا رزرو تالار قراردادی را بین خود و مسئول تالار عقد کنیم . در این قرارداد که بین طرفین صورت می گیرد تمام تعهدات طرفین و مسئولیت های آن ها در قبال یکدیگر در این قرارداد ذکر می شود .
برخی از مفاد قرارداد بین تالار و شخص :
حتما دقت کنید که در عقد قرارداد فی مابین شما و تالار پذیرایی اطلاعات زیر ذکر شده باشد.
- تاریخ عقد قرارداد و شماره قرار داد در بالای سر برگ عقد نامه .
- اطلاعات قرار داد شامل :
- نام تالار پزیرایی
- نام سالن برگزاری
- شماره ثبت
- کد اقتصادی
- آدرس دقیق محل برگزاری مراسم
- تلفن
- شماره فکس
- نام مدیر تالار
- نام پدر
- شماره شناسنامه
- شماره ملی
- آدرس
- روز و تاریخ برگزاری مراسم
- تعداد مهمانان
- ساعت شروع و پایان مراسم
- هزینه ورودی
- هزینه به ازای هر نفر
- پارکینگ
- عاقد
- هزینه های جانبی
- سیستم های صوتی و نور پردازی
- شرح پذیرایی با ذکر جزئیات که شامل نوع و مارک مواد اولیه مانند نوع و کیفیت برنج
- وظایف و مسئولیت های تالار و …
این موارد بخشی از مفاد مهم عقد قرارداد با تالار پذیرایی می باشد که باید ذکر شوند .
همچنین در زمان عقد قرار داد می بایست 1 سوم از مبلغ قرارداد را به عنوان بیعانه پرداخت کرد و یک سوم دیگر آن را 10 روز قبل از مراسم و مابقی را پس از پایان مراسم به تالار عروسی پرداخت کرد.
اما نکته مهم و دیگری که در قرار داد ها ذکر می شود 9% مالیات و ارزش افزوده و حق سرویس تالارها می باشد که حتما باید در این قرارداد و شرایط آن ذکر شود.
حق سرویس تالار ها معمولا شامل مواردی مانند : پذیرایی – گل آرایی – شمع آرایی – سرویس دهی به مهمانان مانند پارکینگ – اجرای موسقی زنده ( در صورت استفاده ) – آتش بازی و … می باشد .
اما یکی دیگر از مواردی که باید در عقد نامه ذکر شود نوع ارائه خدمات و تشریفات تالار به مهمانان می باشد که باید در قسمتی از این قرارداد نوشته شود . این خدمات و تشریفاتی که ذکر می شود شامل موارد زیر می باشد :
- نوع پذیرایی و سرویس دهی به مهمانان
- خوش آمد گویی
- برقراری نظم در طول مراسم
- پذیرایی منظم در ساعت مشخص شده
- آماده کردن شام و مخلفات در زمان ذکر شده
- راهنمایی درست در هنگام درخواست مهمانان و …
تصویری از یک قرارداد تالار پذیرایی:

زمانی که شما و تالار قراردادی را بین خود می نویسید طرفین در هر شرایطی ملزم به پایبند بودن به این قرارداد هستند و در صورت عدم پایبند بودن به این قرارداد موظف به پرداخت خسارت به طرف مقابل خواهند بود .
بعد از عقد قرارداد تمام مسئولیت های برگزاری مراسم و اجرای برنامه های مشخص شده بر عهده تالار خواهد بود و تالار موظف است تمام مسئولیت های خود را به نحوه احسن انجام دهد .
موضوع اشیاء گمشده تقریبا یکی می باشد و معمولا تالار ها در قبال وسایل گمشده و یا برخی از موارد مسئولیتی نخواهند داشت . از آنجا که اشیاء قیمتی در قسمت بانوان بیشتر وجود دارد احتمال مفقود و گم شدن آنه نیز هست و از آنجا که دوربینی در قسمت خانم ها نصب نیست امکان پیگیری نیست.
بعد از ذکر و نقد تمامی مفاد و مسئولیت های طرفین در قبال هم برگه توافق و قرارداد بین دو طرف امضا و مهر تالار نیز در پایین این برگه درج می شود و از این توافق نامه باید یک کپی در اختیار طرفین قرارداده شود .
امیدواریم تا با عقد یک قرارداد منطقی و مناسب بتوانید شبی زیبا و رویایی را بدون برای خود رقم بزنید .