چطور بهترین تاریخ و زمان را برای عروسی انتخاب کنیم؟
اگر در شرف ازدواجید، کمی فرصت داشتهاید که در شادی و هیجان ازدواج کردنتان غوطه ور شوید. حالا دیگر وقت آن رسیده که شروع به برنامه ریزی و انتخاب تاریخ عروسی کنید.
به احتمال زیاد، خالی بودن مکان موردنظرتان چه تالار و چه باغ تالار تأثیر زیادی در انتخاب تاریخ مراسمتان داشته باشد، ولی عوامل دیگری هم هستند که لازم است قبل از گرفتن این تصمیم مهم، آنها را نیز در نظر بگیرید.
برای کمک به شما، در این مقاله با تعدادی از متخصصان برنامه ریزی برای عروسی مشورت و اطلاعات موردنیاز شما برای تعیین تاریخ عروسی، به صورت جامع آورده شده است.
همچنین ببینید : فاصله زمان خواستگاری، نامزدی عقد و عروسی
چند وقت بعد از نامزدی، باید تاریخ عروسی را انتخاب کنیم؟
هیچ قانون قطعیای در این رابطه وجود ندارد. بعضی زوجها دوست دارند از دوران نامزدی نهایت لذت را ببرند و برنامه ریزی را کش بدهند. برخی دیگر ترجیح میدهند سریعاً بعد از نامزدی مشغول به کار و برنامه ریزی شوند.
میانگین مدت نامزدی، به صورت کلی 12 تا 18 ماه است. ولی اگر دوست دارید کمتر از یک سال نامزد باشید و برای رفتن زیر یک سقف عجله دارید، توصیه شده که تقریباً 4 هفته بعد از نامزدی را برای مراسم عروسی انتخاب کنید.
آیا تاریخ عروسی میتواند در هزینهها تاثیرگذار باشد؟
تاریخ عروسی شما قطعاً میتواند تأثیر به سزایی در هزینههای مرتبط با مراسم داشته باشد. خیلی از تالارها و باغ تالارها هستند که تخفیفهای فصلی یا لحظه آخری دارند.
همینطور باید بدانید که در روزهای متفاوت هفته هم ممکن است هزینهها متفاوت باشند. البته که واضح است در نزدیک اعیاد و تاریخهای محبوب برای عروسی، قطعاً هزینهها بالاتر میرود.
چه زمانهایی برای برگزاری مراسم عروسی محبوبتر و مناسبتر هستند؟
برگزار کردن مراسم عروسی در هر فصل از سال قطعاً مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد و نمیتوان در این مورد نظر قطعی داد و زوجین باید به ترجیحات خودشان نگاه کنند و ببینند کدام فصل را برای روز رویاییشان میپسندند.
گرفتن مراسم در فصل بهار این خوبی را دارد که همه جا زیبا و باطراوت است و میتوان از زیباییهای مناظر باغ تالارها بیشترین استفاده را کرد اما آلرژی فصلی از مسائلیست که میتواند باعث ایجاد مشکل شود.
برگزاری مراسم در تابستان این مزیت را دارد که دیگر کسی نگران درس و مدرسه و دانشگاه نیست و احتمال حضور مهمانها خیلی بالاتر میرود. بخش منفی این فصل هم که گرماست!
در فصل پاییز و زمستان هم به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن آب و هوا احتمال بروز مشکل و به دردسر افتادن وجود دارد.
لذا ترجیح خود را در این مسئله مدنظر قرار دهید.
تاریخهایی مثل نیمه شعبان، تولد حضرت علی،… برای عقد و ازدواج بسیار محبوب هستند و اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که علاقه مندید در چنین روزهای مبارکی، مراسم خود را برگزار کنید، حتماً از خیلی قبلتر برای رزرو سالن عقد و تالار یا باغ تالار مدنظر خود اقدام کنید.
توصیههایی در خصوص انتخاب تاریخ عروسی
-با مهمانهای vip هماهنگی داشته باشید!
همه ما افرادی را در زندگیمان داریم که اصلاً نمیتوانیم مراسم عروسیمان را بدون حضور آنها تصور کنیم. قبل از انتخاب تاریخ برگزاری مراسم، حتماً با این افراد مشورت و هماهنگیهای لازم را انجام دهید تا را حضورشان خاطرجمع شوید.
-حواستان به مسابقات ورزشی مهم و تجمعهای خاص باشد!
اگر مهمانهایی دارید که از شهرهای دیگر میآیند، قطعاً در صورتیکه در تاریخ مقرر مراسم خاصی در شهرتان در حال برگزاری باشد، خیلی سختتر میتوانند شرایط را مهیا کنند.
-حواستان به عروسیهای دیگر هم باشد!
اگر در نزدیک تاریخ عروسی شما یا در همان روز، عروسی دیگری هم برگزار شود، ممکن است مهمانهایتان دوبه شک شوند و در تنگنا قرار بگیرد.
-کارت دعوتها را زودتر ارسال کنید.
حتماً سعی کنید از حدود 6 ماه قبلتر کارتهای دعوت را برای مهمانها بفرستید تا برنامههای خود را خالی کنند و حتماً بتوانند حضور داشته باشند. مخصوصاً اگر مهمانهایی از شهرها یا کشورهای دیگر دارید.
تالارهای پیشنهادی
مقالات مشابه




آخرین دیدگاهها
نظرات کاربران
همه چی عالی بود ۵ اردیبهشت مراسم نامزدی خواهرم بود واقعا سنگ تموم گذاشتن ممنون ازتون به امید خوشبختی همه جوونا
متاسفانه به قول و تعهداتشون عمل نکردن برای ما پول عقد و پول کیک و...خدمات دیگه گرفته شد ولی ارائه نشد فقط اسم در کردن و ... نفری هشت میلیون
کیفیت غذا عالیه و فضا هم دلباز و تمیز و شیک
کیفیت غذا عالیه و فضا هم دلباز و تمیز و شیک
ما چندین بار مراسم جشن و حتی سوگواری گرفتیم یه تیم خوب و کیفیت غذا به شدت عالی بود و کیفیت اصلا عوض نشده
بسیار خوش قیمت با پرسنل عالی و مدیریت خیلی همراه بودن من عقدم اونجا بود و بعد از اون پسرخالم هم عروسی گرفت
من غذاشو خیلی دوست داشتم. مهمانداران خوبی داشتن. ما هم عروسی گرفتیم هم مراسمترحیم خوهرخانمم.
سلام من 11-12 سال پیش ازدواج کردم خواستم چند تا راهنمایی برای کم کردن مخارج ازدواج بگم1 - از چشم هم چشمی پرهیز کنید 2 - سعی کنید تعداد مراسمات کم کنید یک عقدکنون خودمونی و یک شب هم تالار عروسی 3 - قیمت تالار بستگی زیادی به قیمت املاک اون منطقه دارد پس سعی کنید یک تالار خوب تو محله های ارزونتر پیدا کنید 4 - سعی کنید برای چیزهای که فقط قرار هست یک بار استفاده بشه مثل لباس عروس اونها رو کرایه کنید (چند جا بگردید) 5 - اگر خرج عروسی براتون سنگین است طلا کمتر و سبکتر بگیرید (پولتون کم بود حتی کرایه کنید) 6 - اون تیکه های که برای شروع زندگی مشترک واقعا لازم ضروری هست بگیرید زیاد هم دنبال برند نباشید باقیش در طول زندگی میتوانید تهیه کنید 7 -خرج های الکی برای خودتان درست نکنید (ملت خسته کوفته شب میان یک شام عروسی میخورن یک قر میدن میرن)یادتون باشه هدف عروسی فقط اعلام این موضع به دیگران است که این دو نفر و خانواده با هم وصلت کردن همینراستی چند نفر از اون مهمون های خودمونی رو بگید شب عروسی رقم های نسبتا بزرگی رو نقدی بدن جوری که بقیه ببینند و بشنوند اینطوری بقیه سرکیسه بیشتر شل میکنند پول بیشتری میدن :-))))اولین کار هم که بعد عروسی این باشه که پولهاتون جمع کنید قرض قوله کنید یک خانه یا واحد حتی شده اطراف شهرتان بخرید اگر نزدیک به محل کار اقا باشه که چه بهتر
بدترین باغ تالار . ما که راضی نبودیم