لوکیشن فیلم سینمایی عروسی مردم
فیلم سینمایی عروسی مردم یکی از فیلم های خوب در ژانر کمدی است که امسال به نمایش در آمده، فیلم یک داستان ساده را دنبال می کند، دختر پسر جوانی که خود را به عنوان مهمانان مراسم عروسی دیگران معرفی می کنند و با هر کلکی به مراسم مجلل آن ها وارد می شوند،به طور کلی داستان حول محور مراسم عروسی و اتفاقات مربوط به آن می چرخد.
یکی از نقد های جالب توجه در مورد این فیلم سینمایی توسط محمدرضا نعمتی در مجله سینماتیکت:
نقطه قوت فیلم عروسی مردم، لوکیشنهای چشمنوازی است که به نظر میرسد خود آن فضای پر زرقوبرق به تنهایی برای مخاطب جاذبه داشته باشد
باغ تالار اصلی که در این فیلم انتخاب شده است عمارت مجلل دانیال می باشد که در گرمدره واقع شده است این باغ تالار از لوکس ترین عمارت های مجلل ایران می باشد. این مجموعه به وسعت 15000 متر مربع می باشد و 100 تا 1500 نفر ظرفیت این عمارت می باشد.
ویژگی های زیادی باعث شده تا این باغ تالار به شهرت فراوانی برسد، معماری فوق العاده زیبا به همراه ستون های بلند و با عظمت، فضای سبز جذاب با آبراه های زیبا، کادر مجرب و کاملا حرفه ایی، منوهای مختلف به همراه کیفیت بسیار بالای غذاها، امکانات ویژه ای که بنا به درخواست عزیزان نسب به سلیقه ی خودشان به برنامه ها اضافه می شوند، برنامه هایی مانند آتش بازی و بسیاری از امکانات ویژه ی دیگر که همگی مختص عمارت مجلل دانیال می باشند.
تالارهای پیشنهادی
مقالات مشابه




آخرین دیدگاهها
نظرات کاربران
عروسی من تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۲ در عمارت سام برگزار شد و یکی از بهترین خاطرات زندگیم به دست آقای مولایی صاحب تالار رقم خورد.مراسم به شدت منظم و منسجم بود و همه زمان به بهترین نحو برای رقم خوردن تجربه ای عالی برای مهمانان استفاده شد. آقای مولایی بسیار دلسوزانه و پدرانه قدم به قدم کمک کردن تا همون چیزی که در ذهنمون بود رقم بخوره. ایشون با استفاده از کادر حرفه ای تجربه ای بی نظیر برای ما رقم زدند. کیفیت غذا، فیلم برداری و عکاسی و دی جی همه چیز عالی برای گرفتن عروسی در این عمارت شک نکنید
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز. ما برای دومین بار بود که این تالار رو رزرو کردیم. این تالار پکیجی هست از احترام، انضباط، انصاف، کیفیت و مدیریت. مرام نامه این تالار که در طبقات بالا نصب شده واقعا تحسین برانگیزه. مدیریت تالار آقای خاکباز یک فرد فهمیده، امین، دست پاک و فوق العاده خوش اخلاقه. اگر میخواین ترکیبی از مواردی که عرض کردم رو در کنار خیال راحت داشته باشید حتما ازین تالار استفاده کنید. بهترن کیفیت غذا و سرویس رو بهتون میدن و بیشتر از خودتون به فکر جیبتون هستن که بریز و بپاش و اسراف نکنید (بر خلاف خیلیهای دیگه که فقط به فکره خرج تراشیدنن). به مدیریت تالار اعتماد کنید، مطمئن باشید کار رو کاملا آبرمندانه براتون درمیارن. انشاالله مراسم های شادی در پیش داشته باشید.
سلام سلنا سبا میشود
سلام ما بعد از کلی گشتن در منطقه درنهایت بالاخره در این تالار مراسم سوم برگزار کردیم ، که بسیار راضی بودیم هم کیفیت غذا خیلی عالی بود و هم قیمتها منصفانه بود ، از رفتار مدیریت تالار و پرسنل و همکاریشون واقعا راضی بودیم ، بخاطر همین مراسم چهلم هم دوباره همینجا گرفتیم و اون هم خیلی عالی برگزار شد .
رونیکا خوشگلن
سلام چگونه میشه تشخیص داد نتیجه آزمایش ازدواج مثبت ؟ آیا بجز جواب آزمایش راهی برای بررسی اعتیاد یا بیماری های حساس قبل از ازدواج وجود داره ؟
سلام وخت بخیر اول خرداد برنامه عروسی داشتیم کیفیت همه چی بالا بوده کارکنان عالی غذا واقعا عالی
سلام خیلی قشنگ بود
یکی از بهترین عمارتهای بخاط سالن شام جدا فضا و لانچ حرفه ای