جشنواره رمضان

تعطیلی ده روزه باغ تالار ها و تالارهای پذیرایی (مرداد 1400)

چندی از بازگشایی تالارها و باغ تالارهای تشریفاتی نمی‌گذشت که با آمدن پیک پنجم شیوع ویروس کرونا در کشور به دستور کمیته ملی مبارزه با ویروس کرونا تمامی تالارهای پذیرایی و باغ تالارها باید تعطیل و پس از گذشت ده ورز دیگر مجدد تصمیم به بازگشایی بگیرند.

در حقیقت می‌توان گفت به دلیل شیوع بیش از حد کرونا به خصوص در شهر تهران تمامی شغل‌های درجه دو، سه و چهار که باعث ایجاد تجمعات می‌شوند باید فی‌الحال دست از فعالیت کشیده و برای بازگشایی مجدد و فعالیت باید منتظر اتمام زمان دو هفته‌ای این قرنطینه اخیر باشند.

فعالیت تالارهای پذیرایی و هتل‌ها همراه با کرونا

عروسی در کرونا

همانطور که می‌دانید بسیاری از عروس و دامادها و زوج‌های جوان در برنامه‌ریزی‌های خود برای برگزاری مراسم عقد و جشن عروسی، چنین موضوعی در نظر نگرفته‌اند و با توجه به این امر باید توجه داشته باشند که برگزاری جشن عقد و عروسی و هرگونه تجمع در شرایط فعلی تهران و دیگر شهرهای ایران، بسیار خطرناک بوده و هر برنامه‌ریزی در حال حاضر بهتر است که به زمان دیگری موکول شود.

عروس و دامادها و زوج‌های جوان باید در نظر داشته باشند که تعداد زیادی از هتل‌های موجود در شهرهای مختلف امکان برگزاری مراسم عقد و جشن عروسی را دارند اما باید در نظر داشت که حتی هتل‌ها نیز به دستور کمیته مبارزه ملی با ویروس کرونا شامل ممنوعیت در اجرا و برگزاری هرگونه تجمعی نظیر جشن‌های عقد و عروسی هستند و اجازه برگزاری چنین مراسم‌هایی را تحت هیچ شرایطی نخواهند داشت.

برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم عقد و عروسی

تعداد زیادی از عروس و دامادها و زوج‌های جوان متاسفانه در برنامه‌ریزی‌های خود توجه چندانی به شیوع ویروس کرونا نمی‌کنند و در واقع به همین دلیل در زمان‌های زیادی کرونا باعث لغو بسیاری از جشن‌های عقد و عروسی شده است.

زوج‌های جوان از این پس باید در نظر داشته باشند که قبل از هر برنامه‌ریزی تمامی اخبار و مستندات موجود در رابطه با شیوع ویروس کرونا را به خوبی مطالعه و پیگیری کنند و در صورت نیاز برنامه‌ریزی‌های خود را با توجه به پیش‌بینی‌های لازم صورت دهند.

همچنین می‌توان گفت بسیاری دیگر از تازه عروس و دامادها و زوج‌های جوان تصمیم بر این گرفته‌اند تا پس از گذشت از دوران توامان با کرونا، به برگزاری مراسم عقد و جشن عروسیشان بپردازند و همین موضوع سبب شده است تا برنامه‌ریزی‌های خود را تقریبا تا زمان خیلی زیادی به آینده موکول کنند.

زوج‌های جوانی هم که تصمیم دارند تا در تابستان امسال جشن و مراسم عقد و عروسی خود را برگزار کنند باید توجه داشته باشند که می‌توانند در حال حاضر برنامه‌ریزی‌های خود را کمی عقب انداخته و در حال حاضر به انجام برخی دیگر از مقدمات جشنشان بپردازند.

ده روز تعطیلی مشاغل درجه دو، سه و چهار در تهران

تعطیلی باغ تالارها و تالارهای پذیرایی کرونا

به گزارش ایسنا، تمامی مشاغل درجه دو، سه و چهار که شامل بازار و تالارهای پذیرایی و باغ تالارها نیز می‌شود به مدت ده روز تعطیل خواهند بود و این موضوع سبب شده تا حتی صاحبان برخی از مشاغل دیگر توان این قرنطینه را نداشته باشند و همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.

جهت اطلاع از جدیدترین اخبار تالارهای پذیرایی لینک زیر را دنبال کنید :

اخبار بازگشایی تالارهای پذیرایی و باغ تالار

تالارهای پیشنهادی

مقالات مشابه

شب یلدا جشن
ابلاغیه رسمی بارگشایی تالارهای پذیرایی
آمیزش جنسی
سالگرد ازدواج ملکه الیزابت و پرنس فیلیپ

آخرین دیدگاه‌ها

غزل
تالار تشریفاتی خان جان

باسلام درخواست صحبت با مدیریت رو دارم لطفا

بدون نام
تالار پذیرایی قصر زرین

غذا بی کیفیت وپرسنل وگارسوناش فوق العاده لول پایین

بدون نام
تالار پذیرایی میثاق

عرض سلام. بنده مصطفی دلیر یساقی هستم. بسیار ناراحت شدم از این همه نظراتی که بعضی ها واقعا پا روی حق گذاشتند و ناشکری کردند.قیامت باید جوابگو باشند.بنده حقیر چندین بار مراسم بود رفتم به این تالار واقعا کم نظیره .خدا به همه زحمتکشان این مجموعه طول عمر با عزت عنایت فرماید انشاالله.

نیلوفر
هزینه بله‌ برون در سال 1404؛ از خرید تا تدارکات

من در حال حاضر در فرآیند رفت آمد خواستگاری هستیم انشا..اگر همچی بخوبی پیش بره جوابم بله. با توجه به حساسیت های در مورد مخارج مراسم هست حالا عقد وعروسی که تکلیفش مشخصه! خواستم بدونم هزینه های بله برون برعهده چه کسی است؟

بدون نام
ست لباس مادر و دختر مناسب عروسی

چقدر خوشگلن اینا. من میخوام کاش میگفتید چطور باید سفارش داد ؟

مالمیر
تالار های بله برون شرق تهران

ما در محدوده پیروزی به دنبال یک سالن بله برون بودیم که متناسب با شرایط ما باش هم شیک و هم قیمت مناسبی داشته باش براحتی با این مطلب تونستیم سالن مدنظر رو پیداکنیم. ممنون از مطلب خوبتون

عروس
تشریفات بله برون در تهران

سلام وقت بخیر من میخواستم یک تیم حرفه ای برای انجام تشریفات در منزل رزرو کنم. از دیزاین تا پذیرایی و شام.

پیران
تشریفات ماهان

ناراضی از این تشریفات ...

نظرات کاربران

Mk
۱۴۰۰/۰۵/۱۳

سلام پس چرا تالارها بازن مراسم میگیرن همینا باعث شیوع ویروس کورنامیشه هیچ کی ام رسیدگی نمیکنه الان فردا درتالار ... تهران . مراسم گرفتن بعد همین مراسم ببینین چقدر امارمیره بالا چرا نمیبندین توروخدا حداق رسیدگی کنین دراین تالارببنید که باز فردا حالاچند نفرکورنا تو اون جمعیت بگیرن خدا میدونه

پاسخ
Preview