این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه کاربری شما استفاده میکند.   مشاهده قوانین و مقررات

تجمع اعتراض آمیز گروهی از تالارداران در مقابل وزارت بهداشت

جمعی از تالارداران و باغ داران و صاحبان مشاغل مرتبط با عروسی مانند آتلیه داران و خدمات دهندگان مجالس صبح امروز در مقابل وزارت بهداشت تجمع کرده و اعتراض خود را به تعطیلی 10 ماهه این صنف اعلام داشتند.

اوایل برج 12 سال گذشته بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران کلیه تالارها و باغ تالارها در سطح تهران که مجری تخصصی مراسمات عروسی هستند تعطیل شد و تا کنون هیچ برنامه و پروتکل خاصی نسبت به برگزاری مراسم عروسی ارائه نشده و تعداد زیادی از پرسنل و افراد مختلف در این صنف که بصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول کار بودند از کار بیکار شده اند .

 

این در حالی است که تا کنون از سوی وزارت بهداشت و دیگر همکاران مرتبط پاسخ مشخص و معینی نسبت به بازگشایی تالارهای پذیرایی ارائه نشده و این بلاتکلیفی باعث شده هم این گروه کثیر هم عروس دامادها که قصد برگزاری مراسم عروسی دارند با مشکلات زیادی روبزو شوند.

شرکت کنندان در این تجمع درخواست دارند تا با ارائه پروتکل های بهداشتی نسبت به بازگشایی تالارها دستورالعمل هایی صادر شود که تاکنون هیچ اقدامی شکل نگرفته است.

با تعطیلی مجموعه های تخصصی برگزارکننده مراسم عروسی بسیاری از خانواده ها در مکان های غیر متعارف و خانه ها، پارکینگ ها باغ های شخصی اقدام به برگزاری مراسمات خود نموده اند که با توجه به عدم امکانات و تجهیزات مناسب نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی باعث شیوع بیشتر ویروس و همه گیری شده است.

پیش از این دو تجمع دیگر در این صنف در مقابل مجلس شورای اسلامی و در مقابل اداره اصناف برگزار شده بود که از سوی مسئولین مربوطه دعوت هایی انجام شده ولی تا کنون اقدام مناسبی نسبت به بازگشایی یا راهکاری بصورت عملی ارائه نشده است.

ویدئویی از این تجمع :

تالارهای پیشنهادی

مقالات مشابه

آخرین دیدگاه‌ها

بدون نام
باغ تالار دلوین

سلام .مادیشب تو این تالار عروسی بودیم واقعا افتضاح بود هم سرویس دهی صفر بود هم کیفیت غذا . فقط ظاهرو نسبتا قشنگ کردن همین

بدون نام
تالار پذیرایی فانوس شهر

رفتار پرسنل افتضاح

مریم
عمارت قصر پایتخت کرج

افتضاااااااح ترین تالاری که میتونه وجود داشته باش با پرسنل بد برخورد پذیرایی ضعیف پولتون رو حیف نکنین

بدون نام
در مورد آیسان آقاخانی بیشتر بدانید

الان اولشه این همه تفاوت سنی ، به سن رویگری برسه خودشو نشون میده، امیدوارم اخرش مثل رویگری گریه نکنه کمک بخواد

بدون نام
عمارت قصر پایتخت کرج

عروسی پسر من اینجا برگزار شد .بسیاااار ناراضی هستم.اب دستشویی قطع بود سالن به شدت گرم بود.برخورد مدیریت افتضاح بود.پذیرایی تا قبل از ورود عروس داماد انجام نشد.شیرینی بسیار بی کیفیت بود و کاملا در گرمای سالن اب شد.حیف پولی که اینجا دادیم.

ارمان نسب
تالار تشریفاتی مایا

رضایت بخش بود و در اخر مراسم حجم زیادی غذا و میوه و شیرینی تحویل ما دادن در کل تالار مناسبیه و دسترسی عالی داره

زهره رحمتی
تالار پذیرایی میثاق ارتش

از آقای کامرانی و دور و بری هاشون خواهشمندیم نظرات الکی نزارن آقا کامل مشخصه روند کار

امین دادپرور
تالار پذیرایی حیات

من اینجا مهمان بودم و به دلیل کیفیت بالای غذا،نزدیکی به بهشت زهرا، محیط شیکی که حتی در خود تهران هم نیست و خدمات بسیااااار عالی و رفتار مناسب پرسنل و ظاهر آراسته اشان ، وجود پارکینگ و لابی به شدت باشکوه اینجا رو برای برگزاری مراسم خودمون هم‌ انتخاب کردم و به شدت راضی بودم و همه ی مهمانانمان هم تعریف کردند ممنون از مدیریت مجموعه خوب حیات