جمعی از تالارداران و باغ داران و صاحبان مشاغل مرتبط با عروسی مانند آتلیه داران و خدمات دهندگان مجالس صبح امروز در مقابل وزارت بهداشت تجمع کرده و اعتراض خود را به تعطیلی 10 ماهه این صنف اعلام داشتند.

اوایل برج 12 سال گذشته بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران کلیه تالارها و باغ تالارها در سطح تهران که مجری تخصصی مراسمات عروسی هستند تعطیل شد و تا کنون هیچ برنامه و پروتکل خاصی نسبت به برگزاری مراسم عروسی ارائه نشده و تعداد زیادی از پرسنل و افراد مختلف در این صنف که بصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول کار بودند از کار بیکار شده اند .

 

این در حالی است که تا کنون از سوی وزارت بهداشت و دیگر همکاران مرتبط پاسخ مشخص و معینی نسبت به بازگشایی تالارهای پذیرایی ارائه نشده و این بلاتکلیفی باعث شده هم این گروه کثیر هم عروس دامادها که قصد برگزاری مراسم عروسی دارند با مشکلات زیادی روبزو شوند.

شرکت کنندان در این تجمع درخواست دارند تا با ارائه پروتکل های بهداشتی نسبت به بازگشایی تالارها دستورالعمل هایی صادر شود که تاکنون هیچ اقدامی شکل نگرفته است.

با تعطیلی مجموعه های تخصصی برگزارکننده مراسم عروسی بسیاری از خانواده ها در مکان های غیر متعارف و خانه ها، پارکینگ ها باغ های شخصی اقدام به برگزاری مراسمات خود نموده اند که با توجه به عدم امکانات و تجهیزات مناسب نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی باعث شیوع بیشتر ویروس و همه گیری شده است.

پیش از این دو تجمع دیگر در این صنف در مقابل مجلس شورای اسلامی و در مقابل اداره اصناف برگزار شده بود که از سوی مسئولین مربوطه دعوت هایی انجام شده ولی تا کنون اقدام مناسبی نسبت به بازگشایی یا راهکاری بصورت عملی ارائه نشده است.

ویدئویی از این تجمع :


 
 

خدمات تالارکده

کارت عروسی آنلاین رایگان اینستاگرام تالار عروسی


 
 

محصولات تالارکده


 

تبلیغات


 
 

پیشنهادات تالارکده

$$$$

تالار پذیرایی باغ سعادت

تهران- سعادت آباد- بین میدان کاج و قیصر امین پور- خ صرافها- نبش ۱۷غربی
پارکینگ‌اختصاصی-آسانسور-اتاق‌عقدمجزا-اتاق‌عقدداخل‌سالن-سفره‌عقد-استیج‌رقص-سفره‌خانه‌سنتی-کافی‌شاپ-محل‌بازی‌کودک-محوطه‌و فضای‌سبز-عکاسی و فیلم‌برداری-نورپردازی-سیستم‌صوتی-نمایشگرتصویر-اینترنت‌بی‌سیم-آتش‌بازی-گل‌آرایی-شمع‌آرایی-میوه-کیک و شیرینی
$$$$
قصر ملک
23% تخفیف

باغ تالار قصر ملک

احمد آباد مستوفی، میدان پیامبر اعظم
پارکینگ‌اختصاصی-آسانسور-اتاق‌عقدمجزا-سفره‌عقد-استیج‌رقص-سفره‌خانه‌سنتی-محوطه‌و فضای‌سبز-عکاسی و فیلم‌برداری-نورپردازی-سیستم‌صوتی-نمایشگرتصویر-آتش‌بازی-گل‌آرایی-شمع‌آرایی-میوه-کیک و شیرینی
$$$$
باغ تالار در جاجرود
پکیج ویژه

باغ تالار گل یاس

میدان ونک - ابتدای میر داماد - آموزش و پرورش منطقه ۳ - تالار گل یاس
پارکینگ‌اختصاصی-اتاق‌عقدمجزا-اتاق‌عقدداخل‌سالن-سفره‌عقد-محوطه‌و فضای‌سبز-عکاسی و فیلم‌برداری-نورپردازی-سیستم‌صوتی-نمایشگرتصویر-آتش‌بازی-گل‌آرایی-شمع‌آرایی-میوه-کیک و شیرینی
$$$$
باغ تالار آسو جاجرود
پکیج ویژه

باغ تالار آسو

جاجرود - جاده سد لتیان - پلاک ۱۲۱
پارکینگ‌اختصاصی-اتاق‌عقدمجزا-اتاق‌عقدداخل‌سالن-سفره‌عقد-استیج‌رقص-محوطه‌و فضای‌سبز-عکاسی و فیلم‌برداری-نورپردازی-سیستم‌صوتی-نمایشگرتصویر-آتش‌بازی-گل‌آرایی-شمع‌آرایی-میوه-کیک و شیرینی

 

 
 

 نظرات، نقد و بررسی

نام شما:
موبایل(اختیاری) :