باغ تالار 800 (مهدی) یکی از باغ تالارهای زیبا و مجلل تهران است که در فضایی به وسعت 8000 متر مربع در منطقه گرمدره واقع شده است.
این باغ تالار با ظرفیت پذیرایی و میزبانی حداکثر 500 نفر می تواند انتخابی مناسب و ایده آل برای شما به حساب آید.
از شاخصه ها و ویژگی های باغ تالار 800 می توان به دو سالن اختصاصی و مجلل و بدون ستون، محوطه و فضای سبز بسیار وسیع و طراحی شده و زیبا، آبنما ها و آلاچیق ها، پارکینگ اختصاصی، اتاق عقد مجزا همراه با سفره عقد های متنوع، پرستل کارآزموده و تحصیل کرده و همچنین کیفیت خوب غذا و پذیرایی اشاره نمود.
احمدی:
با سلام و احترام
لطفا منو برای 100 نفر +قیمت خدمات: عکس و فیلم+موزیم+اتاق عقد و …
مریم:
هیچ عکسی ازجایگاه عروس وداماد ندیدم ..فضای رقص هم عکسی نداشت لطفا ازاین قسمت هم تصویری بزارید.ممنونم
ناشناس:
ما که قراردادمون رونوشتیم برای آخر آبان. به نظر جای خوبی میومد. مدیریتش خیلی خوب و مجرب به نظر میرسید.
نسیم:
ما باغ رو از نزدیک دیدیم. دسترسی خوبی داشت. فضای بازش خیلی خوب بود. سالن هاش واقعا عالی است. تا آخر هفته میریم برای قرارداد.
نازنین:
سلام
تست غذا قبل از قرارداد هم میشه داشت ؟
م:
سلام خدمت مدیر محترم همراه منوهاتون پیش غذا و دسر هم دارین و ورودی تالار با ظرفیت 350 نفر چقدر میشه؟
پیام:
سلام.
آیا منوهای دیس پرس هم ارائه میدن ؟
رها:
یه باغ فوق العاده . 19 شهریور تو این باغ مهمان بودیم. رفتار پرسنل و پذیرایی خیلی عالی بود . هر جای باغ که بودیم درحال پذیرایی شدن بودیم.
فضای باز خیلی خوشگلی هم داره.