این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه کاربری شما استفاده میکند.   مشاهده قوانین و مقررات

شکوه ضیافت رمضان در تالار اوپال خانی آباد نو

شکوه ضیافت رمضان در تالار اوپال خانی آباد نو

ماه مبارک رمضان، زمانی است که خانواده‌ها و دوستان برای برگزاری مراسم‌های افطار در جستجوی فضایی خاص و شگفت‌انگیز هستند. تالار اوپال در خانی آباد نو با دیزاین خاص و امکانات برتر، یک گزینه شگفت‌آور برای تجربه شکوه ضیافت رمضانی می‌باشد.

تالار اوپال خانی آباد با ظاهری شیک و مدرن، میزبانی مراسم‌های مختلف از جمله افطارهای ماه مبارک رمضان را بر عهده دارد. این تالار با دیزاین خاص و خدمات بی‌نظیر، تجربه یک افطار و شام لاکچری را فراهم می‌کند.

منوی تنوع‌پذیر و لذت‌بخش تالار اپال

یکی از ویژگی‌های جذاب تالار اوپال، منوی افطاری آن است.

فضایی شگفت‌انگیز و دلنشین تالار مجلل اوپال

تالار پذیرایی اوپال با دیزاین داخلی خیره‌کننده‌ای، یک فضای دلنشین و شگفت‌انگیز برای تجربه افطار فراهم می‌کند. جزئیات کوچک در دکوراسیون تا نورپردازی مناسب، این تالار هر جزء را با دقت برنامه‌ریزی کرده است تا تجربه شما به یک لحظه خاص و فراموش‌نشدنی تبدیل شود.

تالار پذیرایی مجلل اوپال خانی آباد

سرویس حرفه‌ای و پرسنل مجرب تالار اوپال پارک ولایت

تیم پرسنل تالار اوپال در خانی اباد با داشتن تجربه و حرفه‌ای بودن، از لحظه ورود تا زمان خروج، خدمات شیک و دلسوزانه ارائه می‌دهند. پرسنل مجرب با دقت به جزئیات، تجربه افطاری شما را به یک لحظه لذت‌بخش و آسوده تبدیل می‌کنند.

تیم مدیریت تالار اوپال خانی اباد با برنامه‌ریزی دقیق و کنترل جزئیات به شما اطمینان می‌دهد که هر جزء رویداد با دقت برنامه‌ریزی شده و هماهنگ با سلیقه مهمانان خواهد بود.

تالار پذیرایی مجلل اوپال خانی آباد

تالار اوپال خانی آباد نو یک فضای لوکس و شگفت‌انگیز برای برگزاری مراسم‌های افطار رمضان است. از منوی لذت‌بخش گرفته تا فضای دلنشین و خدمات حرفه‌ای، این تالار یک انتخاب برجسته برای شب‌های خاص این ماه مقدس است.

شما میتوانید در سایت تالارکده با مشاهده تالار های مراسم افطاری، این مجموعه ها را از نظر منوهای پذیرایی و نحوه دسترسی بررسی و مقایسه کرده در نهایت بهترین تالار و رستورانی که برای شما و مهمانان از نظر قیمت و دسترسی در موقعیت بهتری قرار دارد را انتخاب نمایید

تالارهای پیشنهادی

مقالات مشابه

تصاویر باغ تالار قصر ملک
برگزاری مراسم افطاری در تالار عروسی آینه
جشن عروسی در رمضان، ضیافتی معنوی و باشکوه در تالار تین
رمضان، ماه میهمانی خدا در تالار مینورام هروی

آخرین دیدگاه‌ها

بدون نام
تالار تشریفاتی مایا

تالار در مرکز شهر برای ما که تعداد مهمان بالایی داشتیم دسترسی مناسب و پارکینگ با تعداد زیاد بود تعداد گارسون ها به نسبت مهمان های ما بسیار زیاد و خوب بود فقط اشتباهمون اینجا بود که بخاطر ارزونی منویی با درصد غذایی پایین انتخاب کردیم که البته قبل قرارداد خانم معمارزاده این موضوع رو گفتن اما خب توجهی نکردیم ولی مجموعا مواد مصرفی برای پخت غذا و میوه شیرینی خیلی خوب بود

سارا
باغ تالار نور

مراسم ما ۲۳ خرداد باغ تالار نور برگزار شد راستش خودم هم هنوز باور نمی کنم که اینقدر عروسیمون خوب و بدون نقص برگزار شده امیدوارم بهترین اتفاقات برای دست اندر کاران باغ نور بیافته عالی بودن شام هم فوق العاده بود

فرهودی
باغ تالار نور

درود. بنده چون ساکن پردیس هستم ، تعدادی از باغ تالار های شرق رو توی همین چند سال اخیر ، عروسی دعوت شدم که متاسفانه تعریفی نبودند ، اردیبهشت ۴۰۴ برای پسرم تو باغ تالار نور عروسی گرفتم ، البته با کلی تحقیق ، و خدا رو شکر به تمام معنا از این مجموعه راضی بودیم ، شامشون حرف نداشت ، همچنین پذیرایی هم عالی بود ، باید به چنین تالارهایی آفرین گفت.

بدون نام
باغ عمارت صدرا

سلام. میشه آتلیه هم از خود شما رزرو کرد یا فقط اینجا رو برای عکاسی اجاره میدید؟

بدون نام
باغ تالار دلوین

سلام .مادیشب تو این تالار عروسی بودیم واقعا افتضاح بود هم سرویس دهی صفر بود هم کیفیت غذا . فقط ظاهرو نسبتا قشنگ کردن همین

بدون نام
تالار پذیرایی فانوس شهر

رفتار پرسنل افتضاح

مریم
عمارت قصر پایتخت کرج

افتضاااااااح ترین تالاری که میتونه وجود داشته باش با پرسنل بد برخورد پذیرایی ضعیف پولتون رو حیف نکنین

بدون نام
در مورد آیسان آقاخانی بیشتر بدانید

الان اولشه این همه تفاوت سنی ، به سن رویگری برسه خودشو نشون میده، امیدوارم اخرش مثل رویگری گریه نکنه کمک بخواد

بدون نام
عمارت قصر پایتخت کرج

عروسی پسر من اینجا برگزار شد .بسیاااار ناراضی هستم.اب دستشویی قطع بود سالن به شدت گرم بود.برخورد مدیریت افتضاح بود.پذیرایی تا قبل از ورود عروس داماد انجام نشد.شیرینی بسیار بی کیفیت بود و کاملا در گرمای سالن اب شد.حیف پولی که اینجا دادیم.