وام ازدواج 1401 از لایحه بودجه حذف شد
هر ساله در بودجه پیشنهادی دولت بند مشخص و شفافی به همراه رقم وام ازدواج جوانان پیش بینی می شد که برای سال آینده وضعیت آن مشخص نیست. بند مشخص رقم وام ازدواج جوانان در لایحه بودجه سال 1401 حذف شده است و ظاهرا دولت اختیار کلی برای آن در هیات وزیران با هماهنگی دستگاه ها را درخواست کرده است.
در روزهای گذشته نیز برخی کارشناسان عنوان کرده بودند که وام ازدواج برای سال 1401 بالغ بر 100 و 150 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس می گوید: برای وام ازدواج در مجلس پیشنهاد دادیم که از 70 میلیون و 100 میلیون به 120 میلیون و 150 میلیون تومان افزایش پیدا کند.
در بودجه سال 1400 وام ازدواج جوانان 70 و 100 میلیون تومان مصوب شده بود.
صبح امروز بود که جناب رئیس جمهور حجت اسلام و المسلمین رئیسی لایحه بودجه سال 1401 را به مجلس تقدیم کرد. در این لایحه موارد قابل توجهی بود مثل حذف ارز 4200 تومانی کالاهای اساسی، افزایش 2 ساله سن بازنشستگی، مشمول شدن مالیاتی افرادی که بالای 5 میلیون تومان حقوق می گیرند و البته حذف وام ازدواج از لایحه بودجه هم در این موارد ذکر شده است. در لایجه بودجه سال آینده برای اولین بار همه خودروهای بالای 1 میلیارد و منازل بالای 10 میلیارد تومان مشمول مالیات بر دارایی می شوند که به صورت سالانه اخذ خواهد شد. طبق پیش بینی لایحه بودجه 1401، افزایش حقوق کارکنان به صورت پلکانی خواهد بود به طوری که متوسط افزایش حقوق کارکنان 10 درصد تعیین شده است.
بر اساس تبصره 16 ماده واحده لایحه بودجه سال آینده که مربوط به تسهیلات تکلیفی است عنوان شد که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک های دولتی، خصوصی و موسسات اعتباری غیربانکی مکلف به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و پنجاه درصد سپرده های جاری شبکه پس از کسر سپرده قانونی به موارد مندرج در قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی از جمله قانون ششم توسعه است.
تالارهای پیشنهادی
مقالات مشابه




آخرین دیدگاهها
نظرات کاربران
عروسی من تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۲ در عمارت سام برگزار شد و یکی از بهترین خاطرات زندگیم به دست آقای مولایی صاحب تالار رقم خورد.مراسم به شدت منظم و منسجم بود و همه زمان به بهترین نحو برای رقم خوردن تجربه ای عالی برای مهمانان استفاده شد. آقای مولایی بسیار دلسوزانه و پدرانه قدم به قدم کمک کردن تا همون چیزی که در ذهنمون بود رقم بخوره. ایشون با استفاده از کادر حرفه ای تجربه ای بی نظیر برای ما رقم زدند. کیفیت غذا، فیلم برداری و عکاسی و دی جی همه چیز عالی برای گرفتن عروسی در این عمارت شک نکنید
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز. ما برای دومین بار بود که این تالار رو رزرو کردیم. این تالار پکیجی هست از احترام، انضباط، انصاف، کیفیت و مدیریت. مرام نامه این تالار که در طبقات بالا نصب شده واقعا تحسین برانگیزه. مدیریت تالار آقای خاکباز یک فرد فهمیده، امین، دست پاک و فوق العاده خوش اخلاقه. اگر میخواین ترکیبی از مواردی که عرض کردم رو در کنار خیال راحت داشته باشید حتما ازین تالار استفاده کنید. بهترن کیفیت غذا و سرویس رو بهتون میدن و بیشتر از خودتون به فکر جیبتون هستن که بریز و بپاش و اسراف نکنید (بر خلاف خیلیهای دیگه که فقط به فکره خرج تراشیدنن). به مدیریت تالار اعتماد کنید، مطمئن باشید کار رو کاملا آبرمندانه براتون درمیارن. انشاالله مراسم های شادی در پیش داشته باشید.
سلام سلنا سبا میشود
سلام ما بعد از کلی گشتن در منطقه درنهایت بالاخره در این تالار مراسم سوم برگزار کردیم ، که بسیار راضی بودیم هم کیفیت غذا خیلی عالی بود و هم قیمتها منصفانه بود ، از رفتار مدیریت تالار و پرسنل و همکاریشون واقعا راضی بودیم ، بخاطر همین مراسم چهلم هم دوباره همینجا گرفتیم و اون هم خیلی عالی برگزار شد .
رونیکا خوشگلن
سلام چگونه میشه تشخیص داد نتیجه آزمایش ازدواج مثبت ؟ آیا بجز جواب آزمایش راهی برای بررسی اعتیاد یا بیماری های حساس قبل از ازدواج وجود داره ؟
سلام وخت بخیر اول خرداد برنامه عروسی داشتیم کیفیت همه چی بالا بوده کارکنان عالی غذا واقعا عالی
سلام خیلی قشنگ بود
یکی از بهترین عمارتهای بخاط سالن شام جدا فضا و لانچ حرفه ای