جشنواره رمضان

معرفی باغ‌ عمارت‌ های عکاسی در تهرانپارس

باغ‌ های عکاسی تهرانپارس و اطراف آن، یکی از لوکیشن های محبوب برای عروس و داماد هایی هستند که به دنبال عمارت های خاص برای عکاسی عقد، عروسی یا ساخت کلیپ فرمالیته و اسپرت در شرق تهران هستند. این آتلیه باغ ها معمولاً دارای فضای باز، دکور های متنوع، و امکان رزرو اختصاصی برای تیم عکاسی را دارند.

اگر ساکن تهرانپارس، نارمک، حکیمیه یا محدوده های این منطقه هستید و می‌ خواهید بدون طی کردن مسیر طولانی، عکس‌ ها و کلیپ‌ های جذابی داشته باشید، تالارکده با معرفی بهترین عمارت های عکاسی در تهرانپارس به شما کمک می کند تا در کمترین زمان بهترین لوکیشن را انتخاب کنید.

معرفی بهترین باغ عمارت های عکاسی تهرانپارس

با توجه به تنوع لوکیشن، قیمت ورودی، دسترسی، رضایت کاربران و ارائه خدمات جانبی به عروس داماد، میتوان بهترین عمارت های عکاسی تهرانپارس را مجموعه های زیر در نظر گرفت:

باغ عکاسی عمارت شیلات در منطقه جاجرود، یکی از لوکیشن های محبوب عکاسی و فیلمبرداری محبوب در شرق تهران است. این مجموعه با فضای سبز وسیع، برکه اختصاصی، گلخانه، مسیر های مخصوص فیلم‌برداری و عمارت دوبلکس با دکور های متنوع، شرایطی ایده‌آل برای ثبت کلیپ فرمالیته، عکاسی عقد و عروسی فراهم کرده است.

طراحی داخلی مینیمال و نمای بیرونی کلاسیک این عمارت، سلیقه‌ های متفاوت را پوشش می‌ دهد. نزدیکی به تهرانپارس، فضای پارکینگ مناسب و امکانات رفاهی کامل باعث شده باغ عکاسی شیلات به یکی از محبوب‌ترین لوکیشن‌ های عکاسی در شرق تهران تبدیل شود؛ مخصوصاً برای زوج‌ هایی که به دنبال فضایی شبیه به طبیعت شمال کشور اما در محدوده تهران هستند.

باغ عمارت عکاسی شیلات جاجرود

اطلاعات تماس باغ شیلات جاجرود

09125098346
آدرس: جاجرود
اطلاعات بیشتر
هنگام تماس یا مراجعه آشنایی خود را از طریق سایت " تالارکده " اعلام نمایید تا از تخفیفات ویژه بهره مند شوید.

باغ عکاسی صدرا در منطقه حکیمیه، یکی از باغ های عکاسی شرق تهران میباشد که علاوه بر قیمت منصفانه و اقتصادی دارای لوکیشن و فضاهای متنوعی برای عکاسی عقد و عروسی و کلیپ های فرمالیته می باشد. این مجموعه دارای فضای سبز منظم، عمارت داخلی با طراحی کلاسیک، دکور های متنوع سنتی و مدرن و چندین لوکیشن آماده برای عکاسی در فضای باز و بسته است.

نور طبیعی، ترکیب رنگ‌ های مناسب در چیدمان و وجود فضای آرام و خلوت، باعث شده عمارت صدرا انتخاب مناسبی برای عروس و داماد هایی باشد که به دنبال یک باغ عکاسی در تهرانپارس هستند.

راه های ارتباطی 

آدرس : اتوبان بابایی- خروجی حکیمیه- بلوار بهار- خ نشوه- کوچه هشتم شرقی- پ۹۱

تلفن : 09124759396

اینستاگرام : sadramansion

 

باغ عکاسی صدرا حکیمیه

عمارت عکاسی گل مریم در محدوده سرخه‌ حصار و نزدیکی تهرانپارس، یکی از عمارت های خاص و سرسبز برای عکاسی عروسی، عقد و کلیپ فرمالیته است. این مجموعه با داشتن برکه طبیعی، کلبه چوبی، فضای سبز وسیع و عمارت کلاسیک، شرایط متنوعی برای ثبت لحظات عاشقانه شما در روز عقد و عروسی فراهم کرده است.

سبک طراحی داخلی عمارت عکاسی گل مریم ترکیبی از دکور های سلطنتی و کلاسیک است که برای عکس‌ های پرتره و ژورنالی عروس و داماد بسیار مناسب خواهد بود. همچنین در فضای باز، لوکیشن‌ های مناسب برای عکاسی کودک و خانوادگی نیز وجود دارد، اما تمرکز اصلی این عمارت عکاسی، ارائه خدمات عکاسی عقد و عروسی در شرق تهران خصوصا محدوده تهرانپارس می باشد.

راه های ارتباطی 

آدرس : تهران، خیابان دماوند،بزرگراه یاسینی به سمت شرق، کوچه رشیدی

اینستاگرام : baghemarat_golemaryam

عمارت عکاسی گل مریم

باغ عکاسی نوین در منطقه سرخه‌ حصار، یکی از لوکیشن‌ های جذاب برای عکاسی عقد و عروسی و ساخت کلیپ های اسپرت و فرمالیته در شرق تهران و محدوده تهرانپارس محسوب می شود. این باغ عکاسی و فیلمبرداری با درختان بلند، آبنمای بزرگ، چتر های رنگی و دکور های متنوع، فضای دلنشین و زنده‌ای برای ثبت لحظات عاشقانه فراهم می‌کند.

عمارت مجلل داخل باغ نیز برای عکاسی پرتره و عکس‌ های ژورنالی عروس و داماد کاملاً مناسب است. سکوت، نور طبیعی و ترکیب رنگ‌ ها در فضای باغ نوین، آلبوم عکس های عروس شما را جذابتر می کند.

راه های ارتباطی 

آدرس : تهران، سرخه حصار

تلفن : 09123220683

باغ عکاسی نوین

انتخاب یک باغ مناسب برای عکاسی عروس و داماد در تهرانپارس نیازمند دقت و توجه به چند عامل مهم است. بسیاری از باغ‌ های عکاسی ممکن است ظاهر چشمگیری داشته باشند، اما بدون در نظر گرفتن جزئیاتی مثل شرایط نوری پردازی و وضعیت روشنایی، امکانات داخلی، قوانین مربوط به فیلم‌برداری و هماهنگی با تیم عکاسی، ممکن است نتیجه نهایی رضایت‌بخش نباشد. به همین دلیل، پیش از نهایی‌ کردن رزرو، بررسی دقیق فضا و امکانات ضروری است.

برخی نکات مهم قبل از رزرو باغ عکاسی در تهرانپارس:

  • مطمئن شوید که طراحی باغ با سبک عکاسی مورد نظر شما (مدرن، کلاسیک، سنتی یا طبیعت‌ محور) هم‌خوانی دارد.
  • برای روزهای بارانی یا گرم، وجودوجود عمارت یا لوکیشن‌ های داخلی اهمیت دارد.
  •  بررسی کنید در چه ساعاتی نور مناسبی در فضا وجود دارد تا کیفیت عکس‌ها بالا باشد.
  •  اگر باغ در منطقه‌ای پرتردد باشد، باید فضای پارکینگ مناسب داشته باشد.
  • سرویس بهداشتی، فضای آماده‌ سازی لباس، برق اضطراری و جایگاه استراحت عروس و داماد اهمیت دارد.
  • بعضی از باغ‌ های عکاسی محدودیت‌ هایی برای استفاده از تجهیزات نورپردازی، پهپاد یا تعداد افراد همراه دارند.
  • قبل از رزرو، حتماً از باغ بازدید کرده و نمونه عکس‌های گرفته‌ شده در آن فضا را ببینید.

در صورتیکه شما هم باغ و عمارت عکاسی را در محدوده تهرانپارس میشناسید که خدمات عکاسی عروسی ارائه می دهد و میتواند در این لیست قرار بگیرد حتما معرفی کنید تا در بروزرسانی های بعدی این مطلب حتما استفاده شود.

تالارهای پیشنهادی

مقالات مشابه

آخرین دیدگاه‌ها

غزل
تالار تشریفاتی خان جان

باسلام درخواست صحبت با مدیریت رو دارم لطفا

بدون نام
تالار پذیرایی قصر زرین

غذا بی کیفیت وپرسنل وگارسوناش فوق العاده لول پایین

بدون نام
تالار پذیرایی میثاق

عرض سلام. بنده مصطفی دلیر یساقی هستم. بسیار ناراحت شدم از این همه نظراتی که بعضی ها واقعا پا روی حق گذاشتند و ناشکری کردند.قیامت باید جوابگو باشند.بنده حقیر چندین بار مراسم بود رفتم به این تالار واقعا کم نظیره .خدا به همه زحمتکشان این مجموعه طول عمر با عزت عنایت فرماید انشاالله.

نیلوفر
هزینه بله‌ برون در سال 1404؛ از خرید تا تدارکات

من در حال حاضر در فرآیند رفت آمد خواستگاری هستیم انشا..اگر همچی بخوبی پیش بره جوابم بله. با توجه به حساسیت های در مورد مخارج مراسم هست حالا عقد وعروسی که تکلیفش مشخصه! خواستم بدونم هزینه های بله برون برعهده چه کسی است؟

بدون نام
ست لباس مادر و دختر مناسب عروسی

چقدر خوشگلن اینا. من میخوام کاش میگفتید چطور باید سفارش داد ؟

مالمیر
تالار های بله برون شرق تهران

ما در محدوده پیروزی به دنبال یک سالن بله برون بودیم که متناسب با شرایط ما باش هم شیک و هم قیمت مناسبی داشته باش براحتی با این مطلب تونستیم سالن مدنظر رو پیداکنیم. ممنون از مطلب خوبتون

عروس
تشریفات بله برون در تهران

سلام وقت بخیر من میخواستم یک تیم حرفه ای برای انجام تشریفات در منزل رزرو کنم. از دیزاین تا پذیرایی و شام.

پیران
تشریفات ماهان

ناراضی از این تشریفات ...

نظرات کاربران

nasim
۱۴۰۴/۱۱/۰۶

به‌ عنوان یک عروس، اول از همه دوست دارم از تیم سایت بابت معرفی و پوشش باغ‌ عمارت‌های عکاسی در مناطق مختلف تهران تشکر کنم. این‌که باغ های عکاسی هر منطقه به‌ صورت جداگانه معرفی شده‌اند، باعث شد انتخاب برای ما خیلی ساده‌تر شود و بتوانیم گزینه‌ها را دقیق‌تر بررسی کنیم. بعد از مقایسه مجموعه‌ها، در نهایت عمارت صدرا را برای عکاسی عروسی در تهرانپارس انتخاب کردیم. فضای عمارت، تنوع لوکیشن‌ها و نظم مجموعه دقیقاً چیزی بود که دنبالش بودیم. برخورد تیم اجرایی هم حرفه‌ای و هماهنگ بود و این موضوع در روز عکاسی خیلی به آرامش ما کمک کرد. در مجموع از انتخابی که داشتیم راضی هستیم و تجربه خوبی از عکاسی عروسی در این مجموعه داشتیم

پاسخ
Preview